Om siden

Melville.dk er den første danske hjemmeside, der udelukkende er viet den amerikanske forfatter Herman Melville. Arbejdet på hjemmesiden blev indledt i 2015 af lektor Søren Frank og hans studerende på forfatterskabskurset ”Herman Melville”, Litteraturvidenskab, SDU. I dag består holdet bag hjemmesiden af Pernille Vagtborg Nielsen, Karina Petersen, Alexander Overgaard Rasmussen og Søren Frank.

Det er hjemmesidens formål at tjene til promovering af Herman Melvilles forfatterskab samt at sikre en lettilgængelig og dansksproget adgang til beskrivelser af Melvilles værk og liv, herunder forskningen omkring Melvilles forfatterskab.

Hjemmesiden er bygget op omkring fire søjler, der hver især indeholder deres eget univers. De fire søjler omhandler Melvilles værker, hans liv, forskningen i Melville og “Flaskepost”. Flaskepost er stedet, hvor du finder vores skriverier om Melville opdelt i forskellige kategorier. Det betyder, at de tre første søjler i udpræget grad har rolle af “statisk” indhold i den betydning, at indholdet på disse sider ligger ret fast. Vi regner ikke med, at der fx kommer flere nye værker fra Melvilles hånd, som vi skal præsentere – selvom vi ikke ville have det mindste imod det! Flaskepost-siden bliver dermed den “dynamiske” del. Her kan du forvente at finde nyt indhold i ny og næ omkring, hvad der rør sig i vores og den store Melville-verden.

Melville.dk er forankret på Litteraturvidenskab, SDU.

Siden bruger cookies.

Kontakt

Hvis du vil i kontakt med os, så er du velkommen til at sende os en mail på info@melville.dk.